تابلو کامپوزیت

ویژگی های تابلو کامپوزیت

  • دوام بسیار بالا
  • تعمیرات ساده
  • نصب راحت
icon تحویل سریع
icon شرایط پرداخت
icon پاسخگویی
icon ضمانت کالا

تابلو کامپوزیت چیست؟

تابلو کامپوزیت یکی از رایج‌ترین نوع تابلو در دنیای تابلوسازی است. این تابلو در حدود ۲۰ سال است که وارد صنعت تابلوسازی ایران شده و در همین مدت نسبتا کوتاه، توانسته طرفداران زیادی را جذب خود کند. به حدی که تا امروز شاید حدود ۹۰ درصد از تابلو مغازه‌ های مختلف، از کامپوزیت ساخته شده است. در حقیقت تابلو کامپوزیت ، همان تابلو با زمینه کامپوزیت است. از کامپوزیت به عنوان یک زمینه عالی برای نصب حروف برجسته استفاده می‌کنند تا دیگر لازم به نصب حروف برجسته روی سنگ سردرب مغازه نباشد. شاید در ظاهر، تابلو کامپوزیت یک تابلو بسیار ساده به نظر برسد و اهمیت خاصی نداشته باشد. اما در اینجا قصد داریم تا شما را به صورت کامل با تابلو کامپوزیت آشنا کنیم و نشان دهیم که چطور می‌توانید با انتخاب یک زمینه کامپوزیت، کیفیت تابلو مغازه خود را دگرگون کنید.

تابلو کامپوزیت از کجا به وجود آمده است؟

کامپوزیت یک واژه انگلیسی است و از Composite به معنای ترکیب گرفته شده است. در حقیقت به ترکیب دو یا چند ماده مختلف با هم، کامپوزیت گفته می‌شود. زمانی که صحبت از کامپوزیت به میان می‌آید، منظور ما ترکیبی است که در آن، دیگر نتوان فازهای مختلف ترکیب شده را از هم تشخیص داد. این یعنی چند ماده را با هم طوری ترکیب کنید که تشکیل یک ماده یک دست، یک پارچه و تک فاز را بدهند. بر اساس این تعریف، اولین کامپوزیت را می‌توان کاهگل دانست که توسط ایرانیان کشف شده است. کاهگل از ترکیب خاک، کاه و آب به وجود می‌آید و یک ماده کاملا جدید با خواص منحصر به فرد را ایجاد می‌کند. اما در اینجا منظور ما از کامپوزیت، پنل کامپوزیت آلومینیوم و پلی کربنات است.

در ساخت پنل‌های کامپوزیت، از دو لایه آلومینیوم استفاده می‌شود و بین این دو، یک لایه پلی کربنات قرار می‌گیرد. در نهایت روی لایه آلومینیوم را با یک لایه رنگ می‌پوشانند و از آن به عنوان نمای ساختمان استفاده می‌کنند. کامپوزیت حدود ۱۰۰ سال قدمت دارد و کشور مبداء آن را باید آلمان دانست. اما از سال ۲۰۰۵ که این محصول به تولید انبوه رسید و شهرت جهانی پیدا کرد، کشور آمریکا تبدیل به یکی از برترین تولید کنندگان کامپوزیت در تمام جهان شد. این محصول کاربردهای بسیاری در ساختمان سازی دارد و دوام آن باعث می‌شود تا از آن در تابلوسازی نیز استفاده کنند.

آشنایی با انواع مختلف کامپوزیت به زبان ساده

· کامپوزیت نمای ساختمانی

زمانی که بخواهید از پنل‌های کامپوزیتی در نمای ساختمان استفاده کنید، باید برای کسب پایان کار نهایی، از آتش نشانی و سازمان مسکن و شهرسازی، مجوز نمای خود را دریافت کنید. معیارهای خاصی از طرف سازمان مسکن و شهرسازی و همچنین آتش نشانی وضع شده و شما باید برای کسب پایان کار، از این معیارها تبعیت کنید. بر طبق قوانین وضع شده، پنل‌های کامپوزیتی باید در مقابل آتش‌سوزی مقاوم باشند و ضخامت لازمه را داشته باشند. به همین خاطر، در ساخت نمای ساختمان، از هر نوع کامپوزیتی نمی‌توان استفاده کرد. بلکه کامپوزیت نما باید دارای ضخامت کافی باشد تا در اثر عوامل طبیعی، دچار آسیب دیدگی نشود.

البته در نهایت این قوانین به نفع ساکنین آن ساختمان خواهد بود. زیرا برای تعویض یک پنل کامپوزیتی در نمای ساختمان، باید مجددا داربست زده و از نیروهای تعمیرکار و متخصص برای انجام این کار کمک بگیرید. پس بهتر است از همان ابتدا، بهترین کامپوزیت را به کار ببرید. از طرف دیگر، شرکت‌های تولید کننده کامپوزیت‌های معتبر همانند آلوباند یا آلومکس، از یک لایه محافظ ضد حریق نیز استفاده می‌کنند که جلوی آتش سوزی را می‌گیرد. به این نوع کامپوزیت فایر پروف گفته می‌شود و برای کسب مجوز از آتش نشانی، باید حتما این نوع کامپوزیت در نما به کار رفته باشد.

· کامپوزیت اکونومی

همانطور که اشاره کردیم، در حال حاضر برای کسب مجوز از سازمان مسکن و شهرسازی و آتش نشانی، باید از کامپوزیت بسیار با کیفیت برای نمای ساختمان استفاده کرد. اما خوشبختانه برای تابلو مغازه، نیازی به اخذ این دسته از مجوز‌ها نیست. پنل‌های با کیفیت، دوام بسیار زیادی دارند، اما در عین حال، بسیار گران قیمت هستند و شاید برای برخی از افراد، استفاده از این پنل‌ها توجیه اقتصادی نداشته باشد. به همین خاطر بود که کامپوزیت‌های اکونومی چینی وارد بازار شدند. این کامپوزیت‌ها، لایه آلومینیوم بسیار نازکی در حدود ۳۰ میکرون دارند و در حقیقت فقط نام کامپوزیت را به دوش می‌کشند و اساسا آنها را نمی‌توان کامپوزیت دانست. برخی از تابلوسازها، به منظور کاهش قیمت نهایی خود از این کامپوزیت استفاده می‌کنند و برخی دیگر این کار را تنها به خاطر کسب سود بیشتر انجام می‌دهند که اصلا قابل بخشش و چشم پوشی نیست.

البته باید به این مساله نیز اشاره کرد که کامپوزیت اکونومی بسیار نازک بوده و قابلیت انعطاف ندارد. به همین خاطر، امکان استفاده از کامپوزیت اکونومی تنها در تابلوهایی وجود دارد که نیازی به خم کاری ندارند. کامپوزیت‌های اکونومی در صورت خم شدن می‌شکنند و از بین می‌روند.

دلیل محبوبیت تابلو کامپوزیت در چیست؟

در درجه اول باید گفت که پیش از ورود پنل‌های کامپوزیت به دنیای تابلوسازی ، تابلوسازها مجبور بودند تا حروف برجسته را روی سنگ سردرب مغازه‌ها نصب کنند. انجام این کار به سنگ آسیب وارد می‌کرد و نصب آن بسیار دشوار و البته نسبتا خطرناک بود. به علاوه اینکه، امکان سیم کشی از پشت کار وجود نداشت و تمام سیم‌ها از روی کار رد می‌شدند. سیم کشی از روی کار هم زیبایی ظاهری آن را زیر سوال می‌برد و هم سیم را در معرض باد، باران و تابش خورشید قرار می‌داد. به این ترتیب سیم‌ها خشک می‌شدند و از بین می‌رفتند. در ضمن، تعمیرات تابلو نیز بسیار دشوار بود. اما با وجود تابلو کامپوزیت، سیم‌کشی‌ها از پشت کار و به سادگی انجام می‌شوند و می‌توانید حروف برجسته را به صورت جداگانه باز کرده و تعمیر کنید.

  • وزن بسیار کم
  • ظاهری بسیار شیک و ساده
  • تنوع رنگ
  • امکان برش CNC و ایجاد طرح‌های بسیار زیبا
  • مقاومت بسیار بالا
  • طول عمر زیاد
  • ضد آب
  • ضد شوک الکتریکی

تابلو کامپوزیت برای چه مشاغلی مناسب است؟

در حقیقت تابلو کامپوزیت برای تمامی مشاغل مناسب است و می‌توانید از آن برای همه کسب و کار‌ها و مغازه‌ها استفاده کنید. اما تنها محدودیتی که برای استفاده از تابلو کامپوزیت وجود دارد، استفاده از آن در محیط‌های تاریخی و بافت‌های قدیمی شهری است. به عنوان مثال، در شهر تهران و در محدوده بازار، شما نمی‌توانید از تابلو کامپوزیت برای مغازه خود استفاده کنید.

دیگر محصولات
خرید و قیمت تابلو ترموود
تابلو چلنیوم
خرید تابلو سوئدی قیمت تابلو سوئدی
خرید تابلو لایت باکس قیمت تابلو لایت باکس
خرید و قیمت تابلو پیکسلی کارگاه تابلوسازی پاسارگاد
قیمت تابلو لاس وگاسی و خرید تابلو لاس وگاسی در تهران
خرید و قیمت تابلو استیل
خرید و قیمت تابلو کامپوزیت
کليه حقوق اين سايت متعلق به کارگاه تابلو سازی پاسارگاد می‌باشد